Autók » Toyota » Camry (2017)

Camry 2.5 Hybrid executive VIP CVT

A vilg legjobb autója a világ legrosszabb navijával

Ha ez az autó 11.5 m ft volt, akkor nem értem miért adtam ki eddig 4-5-6-7 millákat bármire. És ha ezt hívják autónak akkor az ez alattiak micsodák? Lényeg, hogy diesel focusból átülve elöszőr csalódás volt a hiányzó nyomaték miatt. Aztán pár nap és megszoktam. Mindenkinek azt ajánlom amit én tettem: kibéreltem 5 napra, ez elég idő arra, hogy érezd az autót. Úgy gyorsul, úgy megy, mint az álom. Miközben benzint töltessz bele, nem gázolajat, 5.5 liter az átlagom, télen téli gumi és fűtés miatt felmegy 6.1 re. Efölötti értéket én még nem láttam. Az ülés lehetne elöl kényelmesebb, de ez már tényleg csak a kákán a csomó keresés. Lényeg, hogy ha a motorját nézzük és a fogyasztását, az utazási élményt akkor ez a világ legjobb autója szerintem. A navigációja viszont minősíthetetlen: nem találja meg az utcákat, lassú, használhatatlan. A rádió állomások ikonjai miközben vezetek ugrálnak, és állandóan rá kell nézzek va váltanék. Talán ami rosszul esik, hogy azt, hogy egy ekkora hulladák a navi, ezt a kereskedésben tudniuk kellett...és nem mondták meg előre:) Az, hogy mennyire jó az autó, az is bizonyítja, hogy megveszem majd az újat belőle ami rácfellvarrott ami tökmindegy, de már az új CHRben is használt navigációval adják. Ennyi pénzért mercedes, bmw, stb. ilyen teljesítménnyel nem elérhető. És főleg ennél minden töbet fogyaszt. Megjelenése sportos és elegáns, senki sem szól be, szerintem Magyarországra tökéletes. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Egy defekt miatt kaptam cserébe egy corollát. Egy corolla is kerülhet 8 - 10 m ft ba, na szóval: aki csak teheti camryt vegyen. Az úttartása, az egész élmény összehasonlíthattalan. Ha a RAV4el állítom szembe: lehet a RAV4 most menő mert SUV, de szerintem sokkal kényelmesebb és jobban használható a mindennapokban a camry. Jó érzes vele menni városban is és autópályán is. Nem volt olya előzési szituáció ahol cserben hagyott volna. Megy ha kell, én mindig kényelmesen 130 al a pályán, de könnyen felmegy 160 ra is, de nyílván nem száguldozó hülyegyerekek vesznek camryt. Ha az új camry navigációja majd nem olyan lesz, mint egy 90 es évebeli számítógépes játék akkor megírom majd, hogy szerintem ezidőtájt ez a világ legjobb autója ár/érték arányban. Addig csak annyit mondhatok, hogy a navi kivételével ez a világ legjobbja:)

- Semmi hiba nem volt.

Fenntartási költség (5) Évjárat 2019
Előző autója? Ford focus Következő autója? Toyota camry 2.5 hybrid Executive, de az új navival már
Verdikt (8.1/10)

Toyota Camry 2017