A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a [email protected] címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Toyota » Camry (2007)

Camry 2.4 VVTI Hybrid 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Suhanó gazella

Szöveges ítélet

Új korától van nálam, null kilométeresen vettem szürkeimportból (már itthon volt, telepről választottam). Elég nagy kockázat volt megvenni, mert ugyebár garancia csak a tengeren túl van, és ha az akksi vagy egyéb hybrid rendszerhez való cucc megy benne tönkre, vakartam volna a fejem, mert a Toyota márkaszervizekben a típust sem ismerték.
Viszont a márkába vetett bizalmam bejött.
10 éve használom, és most döbbentem rá igazán, hogy milyen jól összerakott autó. A lent felsorolt pár meghibásodástól eltekintve gyakorlatilag olyan, mint új korában. A meghibásodások is kopó alkatrészek cseréi, teljesen elfogadható, gyakorlatilag az időszakos szervizeken kívül kb 50e Ft-ot költöttem javításra 10 év alatt, ez semmi

Kényelmes, halk, csendes, és elképesztően össze van rakva.
Most döbbentem meg, hogy akkumulátorból (a savasból) is még az eredeti van benne, és kutya baja.
Amikor megvettem, az ára is nagyon jó volt, kevesebbért jutottam hozzá, mint amennyiért az itthoni szalonból egy Priust kihozhattam volna. Elgondolkoztató, hogy ha valaki kint bebaktat egy szalonba, kifizeti, idelogisztikázza, levámáfarendszámozza, és még mindig olcsóbb, mint ugyanannak a márkának a hivatalos képviselete által árult, nagy tömegben olcsón szállíttatott kisebb modellje...

A kocsi nagyon amerikai. Hiába Toyota, visszaköszönnek az amerikai autóimból korábban ismert dolgok (néhol olcsó megoldások, de minden van, ami kell, lényegesen több extra, mint a kategóriájában megszokott errefelé.) Full extrás változat, bőr, tetőablak, fűthető motoros ülések, érintőképernyős nagy kijelző navigációval, JBL hifi, tempomat, fokozatmentes automata. Hiányérzetem semmi, és az árát tekintve pedig nagyon jól felszerelt autó,
Menetteljesítménye kifogástalan, húz mint a trolibusz. Autópályán suhan, szinte semmi zaj.
A futómű szintén amerikai, nagyon puha, történnek alattam a dolgok, érezni nem nagyon lehet belőle semmit. Limuzin szerű
Fogyasztás remek, a hybrid jellegzetessége, hogy városban kevesebb, mint autópályán. 7-8 l körül kényelmesen lehet vele járkálni.

Összegzés: nagyon jó vétel volt, és még jópár évig tervezem használni, nincs értelme megválnom tőle. Városba veszek mellé egy elektromos Nissan-t, hosszú távon viszont továbbra is ezt fogom használni.

Hibalista

- 120.000 km: egy mechanikai szorulás miatt az egyik fékbetét vasra kopott. Az összes többi még bőven 50%-on volt! Betétcsere+ tárcsa felszabályozás - 165.000 km: Vízpumpa. Filléres (40$) alkatrész az usa-ból rendelve, többe került a szállítás, mint az alkatrész. Ismerős szerelő 1 óra alatt cserélte, nem egy nagy mutatvány.

Ide hordtam szervizbe

Haver szerelő.

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2007
Kényelem (10) Használati időtartam 10 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 170000
Szerviztapasztalat (10) Átlagfogyasztás 7 l
Előző autója? Superb, 1.9 PDTDI Automata Következő autója? Leaf 40kW elektromos
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Toyota Camry 2007 (2007)

További ítéletek (20 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)