Autók » Toyota » Camry (2007)

Camry 2.4_hybrid

Forgó morgó kedvence lehetne

Nehezen tudok róla rosszat írni. A mai napig kíváncsi tekintetek, állati hülye kérdések vesznek körül.
Nehéz újat írni az előzőekben leírtakhoz képest. Parkolni csak azóta tudok, hogy belerakattam egy tolatóradart, ugyanis talány a mai napig hol az eleje vagy a hátulja. Olyan, mint egy bicikli, megtekerem, aztán jöhet, a szabadon futó csak suhanunk és termeljük vissza az energiát. Pécelen lakom, az M0 lehajtótól az első kőrforgalomig elektronikus hajtással haladok és a hegymenet is néha 5-7km/h-val is de sikerül. Valaki azt írta nehéz tetten érni az elektromos motort, én azt mondanám nehéz meg tanulni úgy vezetni, hogy használhasd azt.
Hatalmas hely van benne, fiam 187 cm magas, hátul szeret héderelni, feleségem első nap lestoppolta a jobb 1-et az ülésfűtést imádja. Kanyarokban óvatos vagyok a nagy bálna test hajlamos ringatózni és ez nagyon kellemetlen élmény tud lenni, de egy VW 4motion után ez természetes is lehet. Nemrég esett áldozatul egy Audi A6 3.0 TDI és nem kellett nagyon taposnom, hogy meglegyen. Innen üzenem a kollégának, hogy nem illik csapágygolyóval dobálni a győzteseket. (Szerencsére megúsztuk) Szóval megy, mint a disznó, nagyon komolyan megindul, ellenben 200-nál megáll a tudományunk, de talán jobb is így. Jó nagy és kényelmesen elérhető tárolóhelyek, kivül-belül könnyű tisztán tartani. Az egyik, talán legnehezebben megszokható tulajdonsága a motorfék hiánya, de ha megszoktad...
Összegezve, nem bántam/tuk meg a cserét, hiányzott már a folyamatos üzembiztosság nyugalma és hogy a dugóban mindenki az én autómat mustrálgatja. Fönökőm verolex-nek hívja, mellesleg frászt kap mikor hangtalanul gurulni kezdek vele.

- Amerikai import, mivel olyan helyről érkezett hozzám ahol nincs tél, totálisan befagyott a szélvédőmosó tartálya. Nem működött aztán beijedtem, hogy tönkre ment benne valami, mert kiolvasztás után sem akart működni. Barátommal kimértük a motort és vezetékeket, ezek után egy biztosítték cserével megoldottuk házilag. :-)) - Más semmi, de akkor nagyon megijedtem. hisz 2 napja használtam.

Egyszer nézettem át a Budaőrsi Toyotánál, azóta az oaljcserék és fékbetét.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 42000