Autók » Toyota » Camry (2001-2006)

Camry 2.4

5 és fél év - 235000 km kényelem és megbízhatóság etc.

Kényelemre hangolt, relatíve olcsó üzemű nagyvas, a kötelező sebességhatárok között csendes, 200-ig is simán meghajtható motor. A japánok tudják, hogy 5 éven keresztül miért nem változtattak semmit ezen a modellen, mert nem kellett.

2008. január

Jelentem az érdeklődőknek, hogy a kocsi továbbra is épségben szolgál. Elértem a 270.000 km futásteljesítményt. A szokásos szervizeken kívül semmiféle probléma nem volt Vele. Nincs szándékomban lecserélni.

Az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy 2007. decemberben vettem egy Mazda CX-7-t. Kiváló autó, próbálok hozzászokni.

Toyota Camry Hybridet szerettem volna venni, de a gyár nem hozza Európába. Hát váltanom kellett !

A Camry persze annyira más és továbbra is szeretem.

2009. március 300.000 km

A kocsi a családban maradt, minden nap használja a fiam, iskolába, buliba jár Vele. Műszaki állapotával kapcsolatban semmi érdekes nem történt, nem zörög, nem csörög semmi - amerikai puhán gördül.

Szükséges javítások voltak: kuplungcsere, szelepfedéltömítés csere, féktárcsák-fékbetétek cseréje (mind a négy), akkucsere, lengéscsillapítók cseréje.

Olajfogyasztása 15.000 km-re 2 L

Legközelebb 400.000 km-nél jelentkezem riporttal.

- Garanciális javítások voltak: ablaktörlő motor csere (nem volt benne zsír), 1 benzinbefecskendező fúvóka csere. Garancián túl csak a szükséges szervizek és alkatrészek cseréje (fékbetét stb.) merült fel költségként. Nincs hibája.

Reálszisztéma Budapest XI. kerület Budaőrsi út
Budapest XXII. kerület Magdolna u. PLT szervíz

Fenntartási költség (9) Évjárat 2001
Előző autója? Camry 2.2 aut. Következő autója? Toyota Camry Hybrid - nem jött össze, helyette Mazda CX-7, utána Subaru Forester 2.0D
Verdikt (8.6/10)

Toyota Camry 2001