A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Toyota » Aygo (2014)

Aygo 1.0VVTI 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Amilyen kicsi olyan apró

Szöveges ítélet

Egy kis Aygo került hozzám 130km-el, kb egy hónaposan. Nem vágytam rá, de a munkám miatt kaptam a kiküldetésemre. Szerencsére sokat nem kellett mennem vele napi szinten. Bő félés alatt nem szerettük meg egymást. Nem való férfinak. Könnyű vele parkolni, de itt ki is merül az előnyök listája.
A motor elegendő egy személlyel való mozgatáshoz sík terepen előzés mentesen. Hátul csak gyerekek férnek el, csomagtartóban meg csak laptoptáska. Utaótáskát vagy közepes bevásárlást ne akrjunk a csomagtartójába tenni. A város tempóját fevéve 15-20km-ig kényelmes, de hosszabb út kínkeserves a rugózása és design (kényelmetlen) ülései miatt. Váltója nekem akadozott és a kis jelzőlámpa folyton mutatta hova váltsak (fel vagy le), de ez az esetek 90%-ban nem felel meg a valóságnak: emelkedőn felfelé 3-ban jelzi, hogy válts 4-be mert pörgeted a motort, hogy felhuss, majd vissza kell váltanid 2-be mert nem megy, de a kocsi folyton mutatja, hogy vált nagyobb fokozatba. Idegesítő!
Nagy érintőképernyő, tolatókamera, DAB hifi, kemény műanyagok, gyenge klíma. Usb-n tudsz rá csatlakoztatni zenelejátszót, de a hangminőség szokolrádiós. Mintha valami 20éves kis dobozhangfal szólna.
Előnye a mérete, mert egy VW Polo mellé leparkolva robogónak hat. Ha egyedül áll a parkolóban, nem is tűnik fel milyen iszonyazosan apró. Ez akkor tűnik fel, ha egy hagyományos kis autó mellé állunk le (Peugeot 207, VW Polo, Toyota Yaris mellett is feltünően kicsi).
Viszont megbízható! A váltó akdására azt mondták "ez ilyen", még a rükvercre is, ami bár bekpcsolja a kamerát, de a fokozatot 10-ből 6x nem veszi be. Erre a szervíz azt mondta meg kell szokni, én nem csinálom jól (soha nem csinálom jól???). Ezen kívül semmi baja.

Hibalista

- Ennyi idő alatt szerencsére semmi

Ide hordtam szervizbe

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (8) Évjárat 2016
Kényelem (4) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (2) Km vásárláskor 130
Megbízhatóság (9) Vezetett km 9500
Szerviztapasztalat (7) Átlagfogyasztás 7 l
Előző autója? C30 Következő autója? Passat
Ennyire szerette (2) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (4.7/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Toyota Aygo 2014

További ítéletek (1 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)