Májer - Mayer
- Rendszámtábla leesett az első nap, mikor elhoztam 0 kilométeresen.
- 3 hónap után, az egyik reggel nem indult el, még az indítómotor sem indult be,ha egyáltalán van ilyen neki. Szerencsére a szervizben is "produkálta" ezt a masina, így hittek nekem a szerelők. Átfuttatták az elektronikát egy ellenőrzési rendszeren, de nem mutatott semmi hibát a műszer. A gép ettől függetlenül megjavult.
Nincsenek jó híreim. A 2006 tavaszán vásárolt Aygom tökéletesen szuperál/szuperált, de a pilisvörösvári márkakereskedéssel komoly bajaim vannak.
A vásárláskor körbeudvaroltak, úgy ahogy kellett. Majd már az első használatbavételkor leesett a rendszámtábla. Telefon a kereskedőnek, aki nem akarja elhinni, majd amikor megtalálják a rendszámrögzítő elemet a szervizben már hisznek nekem.
Eltelik néhány hónap és nem indul el a Toyota. Telefon a szakszervizbe, mi lehet az oka. Természetesen nem távgyógyászok, így marad a csendes ima. Másnap megkönyörül a gép rajtam, irány Pilisvörösvár, nézzék már meg, hogy mi a baja. Mondják, hagyjam ott nekik, mert hosszabb időt vesz igénybe az analizálás. Csereautót nem kapok, csak kivisznek a távolsági busz megállójáig, és elköszön tőlem a dealer. Legalább udvarias...Eltelt közel 2.5 év az autó tényleg jól szuperál, hihetetlenül keveset fogyaszt: egy szóval a szívemhez nőtt. Az autó egyetlen problémája a nagyon kicsire méretezett csomagtartó. Döntök, lecserélem egy nagyobb Toyotára, irány a Toyota Mayer. A szalonban ténfergek már vagy 15 perce, senki meg sem szólít, majd veszem a fáradságot vagy bátorságot? és megszólítom az egyik hölgy értékesítőt. 10 másodperc alatt leráz azzal, mivel nem tőle vettem a verdát, nem igazán tud segíteni nekem. Jövő héten lesz az emberem. 45 km megtett út, 39 perc autózás sutba vágva. Néhány héttel ezelőtt ismét vettem a bátorságot és kimentem a szalonba, Vörösvárra. Emberem ismét szabin, a hölgy megint lerázott. Kérdésemre, hogy mikor érhető el a kolléga személyesen, azt a választ kaptam, hogy a Toyota hétvégén. Na azt már nem. Szabadságot veszek ki, autót lemosatom, kiporszívózom úgy, ahogy kell ilyenkor, és irány az objektum.
Értékesítőm DOLGOZIK, de előre elnézést kér, hogy stresszes!!!! Háromszor hívja a Toyota Finanszírozást, hogy megtudjuk, ,mekkora részlet van még a kocsin. Az 5. tárcsázás után megunom, és ÉN hívom fel őket, nekem felveszik, megmondják. Az értékesítő sem lélekben, sem agyilag nincs jelen, a 10. perc után kerek perec kimondja az ítéletet: gondoljam át, mit akarok , és AKKOR keressem őt, ha új autóra vágyom! Na ez aztán komoly, és ekkor eldöntöttem sem Toyota, sem Mayer.
Pilisvörösvári Toyota Mayer használt autó dealere. Korrekt, emberi, alapos munkát végezett az Aygomon, de én újat akartam venni eredetileg....
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Kalos | Következő autója? | Seat |