Lucifer, a bájos kis ördögfióka
Imádnivaló kis piros golyó! 2. -munkába járó- autónak vettük , így nem kell beprépeselni az egész családot. Sokszor semmi kedvem dolgozni, de megyek, mert szeretek benne ülni . Belül is vidám, kellemes , minden kézreáll, nem vész el az ember a sok kapcsoló-kijelző között. Ráadásul kívül- belül gyönyörű ! Mindenhová befér , a kormányzás egyszerűen tökéletes, szinte helyben fordul. A fék is nagyon jó! Ha nem vált fel hamar az ember szépen gyorsul, 1000 -es motorhoz képest meg nagyonis szépen ! Csúcsforgalomban autópályán és városi dugóban használom vegyesen. Fogyasztás szempontjából ´rendes´ úton szinte sosem, így fogyaszt- bejáratósan is - 5.9 l t. Nagyon bízom benne, hogy a fogyasztás csökkenni fog .... Ugyanezen az útvonalon a másik kocsim(1.6 benzin) 8,5-9 l -t eszik, ráadásul a dugóban sokkal többször kell 1,2 t váltani. Ami nagyon zavar : rettentően szélérzékeny, oldalszélben kapaszkodni kell rendesen a kormányba, a pályán így 120 körül már instabil érzés - nagyon rossz-. Ketten utazunk benne, így a hely belül bőségesen elegendő, a csomagtér kicsi , de nekünk elég. A hátsó ülést lehajtva táncolni is lehet hátul. A csomagtérvilágítás tényleg hiányzik, valamint a hátsó szélvédő tisztítása maga a pokol, mindenhol kiáll valami . Az első ablaktörlőt nem lehet felhajtani , állati kényelmetlen ablakot pucolni - mert hát azt illik-. Az első ablak kicsit zörög, de nem vészes. A sebváltógombot már kicseréltem -ritka ronda volt-. Zárható belső tároló jól jönne ,bár én megszoktam már , hogy soha, semmi értéket sem hagyok az utastérben. Eddig nem voltam autóbuzi, de mostmár mindig hasonlítgatom őket. Az enyém a legszeretnivalóbb !
- 2 hónap alatt semmi, de nem is szabad neki , ha Toyota !
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Nubira 1.6 | Következő autója? | Amíg jól bírjuk egymást, Ő marad ! |
Verdikt | (8.5/10) |