Ave Tibor!
Nagy álom volt, hogy sikerült megvennem - nem volt olcsó, de hát Avensis és benzines, jól felszerelt, amivel még korábban nem találkoztam, pedig ez a 9. autóm - ebből a sorozatból a hatodik, ami Toyota 1 literestől felfelé.
A kétliteres benzines motorikusan lenyűgöz, minden alkalommal visszaadja azt a kellemes könnyedséget, amit elvárhat az ember ennyi köbcentitől és utazóban 8 literes fogyasztástól.
A harmadik a komfortérzet: munkahelyi ártalom miatt csak a csend az, ami megnyugtat, ezt maradéktalanul élvezhetem az Avensisben, bár van benne auditechnika bőven.Összességében ahhoz az autóhoz jutottam - már nem vagyok fiatal -, amire nagyon vágytam, s megérte kitisztázni a kisebb-nagyobb hibák nem kevés, de annál kellemetlenebb sorozata után.
A fénye nem a gyári, viszont a sok ápolással szemmel nem vehető észre a különbség, köszönhetően annak, hogy mindig maqkulátlanul tiszta, mindig kap valami extra ápolást.
Ma van éppen két éve, hogy hozzám került, a megelégedésemnek köszönhető ez a bejegyzés. A csatolt képek egyike a szerelem első látásra jelenség miatt, a másik a mai állapotát reprezentálandó van itt
- A legtöbb probléma a lamdaszondákkal volt, a chek engine állandóan kigyúlt - annak ellenére, hogy már mind a négyet cseréltem, a jelzés újra megjelent. Amíg nem a nyíregyházi YuKo márkaszervízben ki nem mosták a fojtószelepet. Azóta semmi, a legjobb benzinnel ketyeg, mint a svájci óra. - Volt szíjszakadás - ennek következtében lerobbanás - de viszonylag gyorsan túlestünk rajta, és nem került horribilis összegbe, hogy szerelőhöz kerüljön, és nekünk is sikerült 200 km-ről hazajutni mindösszesen öt örán belül
jól bevált szerelőműhely abban a kisvárosban, ahol élek
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | S40 1.8 benzin | Következő autója? | Toyota Avensis |