Tágas, kényelmes, megbízható: Toyota
2 évesen vásároltuk a gépet 2009-ben. Az előző tulaj hozta be németből egy évesen, úgyhogy az első évről nincs információ.
Amióta nálunk van, családi használatban tartjuk még most is: nyaralás, hétköznapok nem jelent neki gondot. Megnyugtató érzés, hogy van egy autónk amire bármikor számíthatunk.
Két gyerek mellett ideális választás volt. Bőven jut hely mindenre úgy az utastérben, mint a csomagtartóban.
Hosszútávon, autópályán, külföldi utakon szinte mindig 6,1-es fogyasztást mértem. Városi használatban és télen sem ment 7,5 fölé.
Szervizbe csak a kötelező dolgok miatt jártam, de arra figyeltem, hogy kizárólag márkaszervizbe. Nem kerül többe, mint egy kókler, és itt legalább értik a dolgukat. Mivel nagyon értik a dolgukat a debreceni Toyotások, hozzá kellett szokni, hogy két héttel előre gondolkodjak. Általában ennyi időre tudtak időpontot adni. Igen elfoglaltak és nekem még nincs VIP kártyám a soronkívüliséghez. :)
Bosszantó dolgokról nem tudok beszámolni, mert nincsenek
Egyebet nem tudok elmondani. Ha nincs baj, nincs mit írni.
- Utastér szellőzőrács állítója eltört. Kerékcsapágy csere. (Köszönhetően hazánk útjainak)
Road Service Debrecen
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |