Autók » Toyota » Avensis (2003-2008)

Avensis 1,8 liftback sol technik

Szépségem

Amikor megvettem az autót 89000 km volt benne,tehát számitottam rá,hogy nemsokára nagyszervíz (90000km).ez elött egy suzuki swiftem volt,és abban a kisebb javításokat itthon végeztem pl:olajcsere,gyertyacsere stb tehát anyagkölcségben megúsztam a szervízt,nagyobb javításokkal persze az ismeröshöz mentem aki baráti áron megcsinálta az autót.90000-nél a suzukinál kicseréltük az első fékbetétet+tárcsát,vezérműszijat,olajat+szűrőt,levegőszűröt,gyertyákat,váltóolajat és kisebb beálitások!csak az olajat vittem én és igy fizettem 65e ft-ot!Az avensist jobbnak láttam szakszervízbe vinni mondván ez már öszzetettebb motor.Eljött a 90e-km elvittem Budakeszire a Toyota mayerbe,elötte is végig ott szervizelték az autót.A mayernél kicserélték az első fékbetétet+tárcsát,olajat+szűrőt,pollenszűrőt,két első h7-es izzót és pár beállitás,igy fizettem 135eft-ot.1 kicsit sokaltam az árat!pl:4,2 liter olajat számoltak fel ami 18eft és nem a "jobbik" hát nem tudom! Egyébként az autó remekül megy,főként autópályán használom hosszabb utakra 200km-t kényelmesen lehet benne egyhúzamban utazni!130-nál kellemes a hangja,a fölött már egy picit nekem hangos a motor.Nemsokára jön a 105ezres szervíz de ott csak olajcsere lesz azt mondták,de valószinűleg nem a Mayerhez viszem!A szervízt leszámitva remek autó,mindenkinek csak ajánlhatom!

- Első két fényszoró izzó 2-szer+90ezres szervíz

Toyota Mayer

Fenntartási költség (7) Évjárat 2005
Előző autója? Swift Következő autója? Camry
Verdikt (7.8/10)

Toyota Avensis 2003 (2006)