nagy vas
Tulajdonképpen én ezért vettem avensist mert azt mondták a toyota soha nem romlik el,-nem semmi, aztán sikerült eladnom vw touránomat(hála az urnak) azon percen futottam Romániából mert ott lakom egészen Németországig, és megvettem életem első Toyota Avensisét.Az autó nagyon szép szerintem massziv és jól kidolgozott, mindamellett már hazafelé jövet egy kis kopogást hallottam a motortérből(porlasztó)- gondoltam, és ugy is lett-de viszont ment az autó mint állat és mai napig is megy. Elvittem Debrecenbe rátették a számitógépre és azt mondták -bizony ez porlasztó(hu de jó) 500000ft a 4db hát akkor inkább felgyujtom gondoltam álomtoyota, na mindegy azóta nyomom.
Nemrégen vagyok tul egy hátulsó kerékcsapágy cserén tuléltem-nem is értem, hogy mehetett tönkre?
A futómü az szegény még elég jól birja annak ellenére, hogy Romániában milyen jó utak vannak(szörnyü). Ami még nem nagyon tetszik a váltó finomsága válthatna simábban is de ahogy hallom ezek ilyenek.
- izzó elsö 2x, hátsó kerékcsapágy-új ár 88000 de hála találtam bontottat 35000ft- remélem jó lessz
saját magam szerelem(hobbi szinten eddig minden autómat én javitottam)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2004 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |