Megvalósult álom
Nagyon kellemes az autó. A fogyasztása szinte hihetetlen. A 6,5 átlagot szinte kizárólag városi forgalomban sikerült elérni, persze ehhez azért nyugodt stílusú vezetés kell, de szerintem egy ekkor autótól így is nagyon szép. A teljesítmény (126le) szerintem még pont elég egy ekkora autóhoz. Nem egy gyorsulási bajnok, de lehet vele tempósan közlekedni. 1800-tól tisztességesen húz. A csomagtér hatalmas elfér benne a család kétheti nyaraláshoz szükséges összes holmija. Az ülések nekem nagyon kényelmesek. Eleinte nagyon sokat állítgattam, kerestem az ideális helyzetet, de kb. két hét használat után sikerült beállítani, azóta nagyon kényelmesen ülök. A gyári hifi nagyon szépen szól, jól eltalálták. A fűtés kicsit nehezen indul be, kb. 10 perc után érezni h. ad valami meleget. Bosszantó az automata ablaktörlő működése, nem áll a helyzet magaslatán. Sokszor pár esőcseppnél is vadul töröl, máskor meg nem lehet kilátni a szélvédőn olyan ritkán kapcsol be. Jobb lenne ha nem lenne, vagy meghagyták volna a sima intervallum fokozatot.
Összességében az első 10e km után nagyon meg vagyok elégedve az autóval, beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.
- eddig semmi
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |