Autók » Toyota » Avensis (2003-2008)

Avensis 2,2 Dizel

Megbizható barát

Előző kocsim is egy Avensis 1,6 benzines volt, az nagyon bevált , kb 450.000 km -t mentem vele így ő is Avensis lett , de az eggyel újabb típus a 2,2 dízel motorral 150 Le variáns. Mint egy igazi nagy kombi nagyjából mindent is bele lehet pakolni. Már 422.000 km tettem meg vele , minden probléma és izgalom nélkül. Ha kellet bírta a 190 km /h tempót a német autópályán, vitte a családot 5000 km Nyugat Európa körútra, kibírta a balkáni utakat többször is, de építkezésnél simán beraktam a csomagtartóba egy ajtót és két ablakot. Eldöntöttem , hogy ugyan már az utód is szolgálatba van , de addig fog maradni a család szolgálatába ő is amíg csak működik, utána a bontó,de nem adom már el. Sok gondom nem volt vele 200.000 körűl és 360.000 -nél befecskendező felújítás és kb 280.000 generátor felújítás. Ezen kivűl csak a szokásos kopó alkatrészek cseréje és olaj 15.000 km . Fődarabok motor , futómű, váltó , lengéscsillapító stb minden még a gyári. A beltér nagyon jól bírja, minden müködik rajta, az ülések kényelmesek és használat alig látszik rajtuk. Rozsda nem jelent meg , igaz törve nem volt sehol. Mindenképp megérte a pénz.

- Generátor 60.000 ft

Nem márkaszerviz.!!!

Fenntartási költség (10) Évjárat 2006
Megbízhatóság (10) Vezetett km 352000
Előző autója? Avensis 1,6 Benzin Következő autója? Rav 4
Verdikt (9.8/10)

Toyota Avensis 2003 (2006)