Gépjárm? az Emberért,a Holnapért.
10 évi h?séges Toyotázás után végre azt kaptam,amit az európai ember elvár egy autótól.Kényelem,dizájn,teljesítmény.A japánok rájöttek,hogy a hibastatisztikák lobogtatása édeskevés a sikerhez.Az egyes Avensist úgy hagytam ki,mintha nem is létezett volna,inkább elkarináztam még 5 évig,amíg kihozták az újat.De ez már AUTÓ.Sötétbronz mica metál/a postás szerint barna/és kifejezetten középvezet?s megjelenés? a 16-os kerekeivel,meg a magasra húzott övvonalával.Hely van b?ven,a csomagtartó egy hodály / ferdehátú/.5 csillagos törésteszt,kafa hifi,villanytükör,4 aut.villanyablak,aut. klíma,mint a mesében.A szélvéd?be integrált antenna jól jön,ha elfelejted a borravalót a mosóban.A fedélzeti számítógép segít,ha le akarsz hazudni a szomszédnak 2 litert az átlagfogyasztásból.Az es?szenzor pedig megtanít az egyenkénti kézi törlésre,ha már semmit nem látsz a vízfüggönyt?l.
A típus 1,8 sol tech
1,8: 129 lóer?s motorja sokkal virgoncabb,mint a carinám 1,6-osa volt,amir?l arért nem írok,mert halottról vagy jót,vagy semmit.
Az új motor egy emberrel ,3000-ig kipörgetve még sportosnak is mondható,és ólomlábbal sem tudtam 8,5 fölé vinni a fogyasztást 78.000 km alatt.
sol: sok semmiresejó kütyü 500.000-ért
tech: plasztik fa /elegant / helyett plasztik kevlár csík a m?szerfalon /és ezért frankón más a típus neve/.
Szervízköltség 15 ezrenként 20-25.000 HUF ,imho korrekt.
Volt két hiba,de a garancia m?ködött/Emil Frey/
Így 80.000 felé mintha kissé már fáradna,de ha kap egy forróviaszos mosást,utána megint úgy megy,mint amikor kigurultunk a szalonból.
- hátsó fék extrém kopás /gari csere/
- katalizátor nem jól katalizál /gari csere/
- hamutartó túl gyorsan megtelik /leszokás/
Toyota Hódmez?vásárhely
Emil Frey Budapest