Ez biztos, hogy japán auto??
Vw Passatról lebeszéltek, mivel az elméletileg (olajzabáló), ezért ajánlották az ismerősök a Toyota Avensist, mivel az egy megbizható autó. Az első nap rácáfolt erre 10km megtétele után az egyes fokozatot nem lehetett kapcsolni (előbb kettesbe kellett rakni utánna lehetett csak egyesbe)másnap vissza a szervízbe ott kivették a gumiszönyeget mivel nemtud a tengelykapcsoló tökéletesen kioldani, de nem vált be!Viszza megint a szervizbe, állítottak a váltórudazatán és láss csodát azóta csodásan lehet váltani. Már kezdtem örűlni :), hogy csak jó döntés volt a Toyota de 5ezer km után a nivópálcán az olaj fele volt meg, ez 9 ezer km-nél teljesen elfogyott irány a szerviz, utánnatöltöttek 1.8l olajat, mire a 15 ezer km meglett megint oda lett az olaj fele, pedig nem is pörgettem, ennyit a Toyota dieselről. Mostmár csak dicsérem: Műszerfal jól átlátható minden kézre esik nem zörög(még az ohati uton is zajtalan), klíma tökéletes. Fogyasztás is szerény.Egyszóval tökéletes családi autó lenne, ha az olajat nem enné!!!
- eddig semmi
Road service karcag
A megadott időre, pontosan fogadnak.
Nagyon korrektek az ügyfelekkel, csak ajánlani tudom őket.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | g astra | Következő autója? | még nem tudom |