Elégedett ügyfél
A forma talán kissé konzervatív a most megjelenő konkurensekhez képest, de ettől függetlenül nekem a mai napig tetszik. A csomagtér hatalmas, ráadásul az 5. ajtónak köszönhetően nagyon jól pakolható. Az ülések kényelmesek több száz km levezetése sem gond. Az összeszerelés minősége nagyon jó, az anyagok is már-már magasabb osztályt idéznek. Az ajtók csukódása szerintem megérne egy külön tanulmányt. Érdemes kipróbálni, mennyire finoman záródnak. Tényleg precíz munkának tűnik. Egy-két bosszantó dolog azért akad. Az elektromosan behajtjató tükrök felől egyre furcsább hangok érkeznek, úgyhogy egyre ritkábban hajtom őket be. Az esőérzékelős ablaktörlő nem működik tökéletesen, sokszor alig lehet már az ablakon kilátni és még mindig nem töröl. Ilyenkor marad a kézi vezérlés. Egyébként ezek tényleg apróságok, főleg annak tükrében, hogy az előző autóim egyikében sem voltak hasonló funkciók.
Nagyon szépen szól a gyári mp3-as hifi.
A fogyasztás nagy átlagban 6 liter körül alakult, zömében elővárosi használatban. Persze az is hozzátartozik, hogy alapvetően nyugodt stílusban vezetve.
Két éve használom és hosszabb távon tervezem megtartani.
- eddig semmi
Tsusho Kft.
Futómű állítás után pontosan ugyan úgy elhúzott az autó.
Egy kis festék sérülés miatt(parkolóban meghúzták az ajtót) a teljes elem fényezését javasolták 150e Ft-ért.
Másik márkaszervizben nyom nélkül eltüntették polírozással a fenti összeg töredékéért.
Toyota Kovács Monor
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |