Cégautó romániai utakon
Cégautó. Korábban nem volt ismerős a márka, ismerőseim ajánlására választottam, de nem bántam meg. Szuper az autó. Nekem eddig bevált a Toyota minőség! Több mint 50.000 km romániai utakon és semmi nem zörög!!! Nemrég Passatot vásárolt VW-fan barátom is elismerte, hogy ebből a szempontból van különbség a két autó között :-)
A motor sajnos csak 1.8-as (erre volt pénz), de elégedett vagyok vele. A 6,5 - 7,2 közötti fogyasztás egy ekkora autónál nagyon jó. A nyomatékszegénység miatt meg kárpótol a csendesebb működés.
Tetszik az autó formája, nem téveszthető össze más márkákkal. Ugyanakkor belül jelent igazi élményt. Azt többet látom :-) A felhasznált anyagok minősége igazi prémium kategóriát hozzák, elérhető áron. Lexus 430-at is vezettem és nagyon tetszett, hogy az ott látott műszaki megoldások visszaköszönnek az Avensisben is. Bár a Rav4 egy magasabb kategóriát jelent a márkán belül, mégis annak megoldásai, az anyagok minősége tekintetében szerintem jobb, szebb az Avensis. Látszik, hogy odafigyeltek a részletekre is.
Remélem a jövőre megjelenő utód is ezt a minőséget hozza.
- Még semmi
Eurocar Toyota Székelyudvarhely