A Toyota-jeles Lexus!! 10pont!
Egy BMW 528i-ből ültem át egy avensisbe.Lexus is200-at szerettem volna,de a 2 lieteres lexus lomhább, és többet eszik, és kisebb. Maradt az avensis.Abból is CSAK a benzines, ugyanis a dizel gyengébb, és a fogyasztása ami igazából nem érdekel,de nem sokkal több mint a dizelé. Olyan autót szerettem volna aminek a külsellye nem hétköznapi. Minden autó olyan snasz! Csak japán és német érdekelt. A németek nagyon drágák, és nem tükrözik ma már a minőséget.
Nekem minden extra benne van ami 2004-ben létezett,elektromos bőr,xenon,ablakfűtés elől stb... Semmi nem romlott el!!!! Ami természetes,csak megjegyeztem.Olajat nem eszi, az olaj olyan 10ezrenként is szinte átlátszó.Ateljesítménye elég ennek a nagy bódénak, könnyedén gyorsul,4000 felet bekapcsol a váltakozó vezérlés,és onnan még aranyosabb lesz.Városban sem eszik többet 10liternél, és országuton akaár 6,5litert is tud enni90-100nál.Nekem nem zörög rajta semmi,a fék tökéletes, belülről nagyon hallk, konfortos, egyszerüen ma is beleülök,és a minőségi vajbőr illata, és kényelme lenyügőz.Minden kézre eski, a könyöklő középen valóban könyöklöként szolgál, A kormány vaskos, sportos, A váltó pontos, a kuplung egy kicsit kemény,de ennyi kilométernél???A csomagtere optimális,sizsákom sajnos nincs,de megoldottam (tetőcsomagtartó).
megértek mindenkit aki kellemetlen tapasztalatokkal találkozott a toyotánál,de ezek a hibák amiket olvastam nem jelemzők,nem széria híbák. Higyék el a toyota nem véletlenül Toyota. Mielőtt vesznek autót olvassanak útána a konkurens gyártóknak is.BMW?,Mercedesz?, Audi? vagy Volvo? a svéd acél ami aszisztensz nélkül nem lehet elhagyni az országhatárt! szóba sem jöhet hiszen olyan magas a fentartási költégük, hogy borzalom.Már nem olyanok mint 10éve.
- ízzók, szereti az ízzókat enni,de a minap megtudtam, hogy a magyar ízzók minőségének köszönhető, miótta bosch ízzókat kapott atóta semmi gond. a többi kopó alkatrész
autóker óbuda!! toyota reálszisztéma, és toyota újpest kerülendő. Nagyon linkek, egy olaj csere 20ezer munkadíj? ugyanmár
nagyon oda kell figyelni. A márkaszervíz nem mindig a minőségi hozzáértést jelenti. Vannak kifejezetten toyota specifikus szerelők, akik megelőzik, illetve kiiktatják a híbákat. Ilyen a autóker óbuda Varga Péter!! zseniális! Nekem igazából semmi gondom nem volt.Ők ajánlották nekem a benzinesből csak a 2lieterest
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | 528i | Következő autója? | toyota vagy lexus |