A TOJÓ
Előtte volt már opel, vw passat, aztán vw touran(amikor a tourant eladtam nagy kő esett le a szivemről azt hittem csak én vagyok ilyen madár hogy bekaptam a vw horgot)No a lényeg amikor megvettem az autót 2007ben nemsokára hátsó kerékcsapágy csere, vagyis komplett agy mivel ez ilyen, a lényeg hamar ki lehet cserélni azt hiszem használtan volt 160euro
Aztán kissé bepánikoltam mivel hallottam kis kopogó hangot a befecskendezőknél
amit kézrátétellel meg is állapitottam hogy kettes injektor, elvittem márkaszervizbe meg is erősitették az állitásom ,
Jó és meddig fog tartani igy? kérdem én mert cserélni 100ezrekért nem fogom, menni megy huz mint az állat?
Hát lehet nemsokáig talán nem fog indulni vagy leáll- mondták a márkaszervizbe, és hozzátették ha ki is cserélem jó lenne az egész üzemanyag rendszert......
Igen az szép lenne: Viszlát beültem és gó haza gondoltam majd megszokom ez volt 110000 be és eltelt az idő 260000km lett benne, ebben az intervallumban csak hátsó stabilizátor rud szilentet cseréltem kb 40 euró volt. Még mindig ugy ment mint az állat pedig huztam vele utánfutót jól megpakolva n szer meg trailert rajta autóval.Elnyüttem 3 garnitura gumit.
Kb. 250000nél éreztem hogy a kuplung kezd megcsuszni. Jó majd kicserélem, aztán egy nap nyomom neki huzatom teszem 4 aztán 5 gáz és kidobta 5ösből na bazd meg ezt bekaptam,aztán még jártam vele, ha 5be raktam tartottam a kezemmel hogy ki ne dobja.
De ez már nem megoldás most nemrég szétlöktük a faterral, ami cserére szorul a kuplung tárcsa 120eu nyomcsapágy 50eu- a váltóba meg bizony az 5ös kisebbik fogaskerék kotyog a tengelyvégen amit ha cserélnék lenne 100eu + a tengely 300 eu igy vettem egy váltót mindennel 400eu de hogy biztos legyek tettem bele uj szinkrongyürüt holnap pakoljuk össze.
A lényeg nem rossz autó valószinüleg ha nem erőltettem volna kicsit jobban mint mások nem kellett volna ezeket a felsoroltakat cserélni.
Én mindenkinek tudom ajánlani erős finom autó ésszerü technikai megoldásokkal.
- 1xkerékcsapágy - 1xkuplungtárcsa - 1xnyomcsapágy - 1xváltó
A fater garázsa,
A fater garázsa
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | tourán | Következő autója? | avensi de lehet a T27 már nem olyan tartós |
Verdikt | (9.0/10) |