Autók » Toyota » Avensis (2003-2008)

Avensis 2.0 vvti

200ezer, hiba nélkül 2 év alatt padlógázzal!!!!

5 hónappal ezelött eljött a nap... az egyik jó ismerösömtől megvethetem álmaim ajtóját az avensist! amikor megvettem 160ezer volt benne!!!! Én azóta 40ezerrel megtoltam. igen mind a ketten nagyon nyomtuk neki. Nagyon sokat utazunk.több hasonló autón gondolkoztam, de hittem a toyotában. elötte volt több corollám is. dizelben gondolkoztam,de mikor megtudtam, hogy milyen fogyasztást produkál 160-180nál... nem gondolkodtam. az autónak a két év alatt csak izzó bajai voltak. meg a szokásos dolgok fék (ami azt hittem soha nem kopik el. 200ról úgy lassúl mint ha falnak menne:)), és persze olaj stb..nekünk a 200ezer alatt nem volt semmi negatív tapasztalatunk.minden müködik. a teljesitményről annyit, hogy méretéhez képest nagyon jól kanyarodik, nagyon stabil, nagyon csendes,és a motor sem elhanyagolható. Én nagyon sportosan vezetem, és minden igényemet kielégit. imádom a hangját 7000ezres fordulatnál....
A belső kárpit minősége nagyon igényes,nem az a gagyi müanyagok, a belső tér is nagyon tágas. Nem hasonlitható egyik konkuranhez sem. És a lényeg amitől mai napig kész vagyok az a hátsórész kidolgozása, és a lámpák. Egyszerüen gyönyörüek. Tudom elfogultnak tünök,de higgyék el minden gyárnál vannak rossz tipus hibák.
Egy jó tanács!!!! ha tehetik ne vegyenek 2ezer cm3-nél kisebb motorral,mert majd nem azonos a fogyasztásuk, sőt!!!. pályán kevesebbet eszikmint az 1,8as.
ne legyenek octaviások akik megveszik az 1,4 motorral:))

- izzók cseréje...

autóker óbuda

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Előző autója? 520 Következő autója? lexus
Verdikt (8.2/10)

Toyota Avensis 2003 (2006)