2.4 VVT-i Sol Executive
2015.01.09
Igazán jó autó. Ahhoz képest, hogy most múlt 10 éves (facelift előtti), még mindig gyönyörű állapotban van kívül-belül, ami persze az előző gazdájának köszönhető. És nem visszatekert, hanem megbízható előéletű. Köszönöm!
Húz...kellőképpen. 9,1s alatt éri el a 100km/h-t. Legalábbis újkorában így tett. De szerintem még mindig :) Ezt néha ki is használom :) Normál közlekedésnél is érezhető az erő ami benne van, hiába nem nyomom, dinamikusan közelkedik.
A legmagasabb felszereltségű. Fűthető és elektromosan állítható bőr ülés, fűthető első szélvédő (nem az amikor a fűtést a szélvédőre teszed), elektromosan behajtható külső tükrök, 5 sebességes automata váltó, ami vajpuhán vált, 2 zónás digit klíma, xenon, 17es kerekek és még amit elfelejtettem megemlíteni.
Az ülések nagyon jók, nagyon kényelmesek. Eddigi legjobb.
Biztonságát tekintve a kategória legjobbjai között van, 9 légzsákkal (térdlégzsák is).
Országút és az autópálya az otthona. Nagyon jól tartja a magasabb sebességeket is, nincs gond pályán sem a gyorsítással. 100km/h sebességnél 2100-al pörög a motor 5-ik sebességben, szemben az 1,6-os Verso 6 sebességes váltójával ugyanekkora sebességnél 2500-al. Azért mégis csak egy 2400 köbcentis motor :)
Várost nem szereti, ott mindig megnő az étvágya, simán belemegy a 13 liter is, de átlagban 10,5-el eljárok vele.
Összegezve egy nagyon korrekt, megbízható, biztonságos, kényelmes autó. Mindenkinek ajánlom!
A képen nem az én autóm van, de így néz ki :)
UPDATE 2015.11.23. 144.000km
Azt hiszem összeszoktunk :) Még mindig semmi hiba :) Csak tankolni kell, de jó sokat :)
- Szerencsére még nincs ilyen :)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Prius II. | Következő autója? | Lexus LS |