Szeretlek is, meg nem is
A családban nem ez az első 2001 D4D Avensis. Sajnos szüleim és jómagam is kifogtam (98.000 km-t használtam) a típus hibának mondott kuplung és lendkerék meghibásodást. Ennek javítási költsége hivatalos márkaszervizben "eredeti" alkatrészekkel 450.000 körül van (ezt az infót kaptam).
Amúgy nagyon kényelmes családi autóról van szó, futóműve a legrosszabb útviszonyok között is remekel. A szervókormány nem mindig megfelelően működik, néha kellemes a rásegítés, néha szinte semmit nem érzek. Városban a vezethetősége nagyon rossz volt a kemény kuplung miatt, orrnehézsége miatt pedig oda kell figyelni a hírtelen irányváltásokra.
Nagyon jó autó, de a következő autóm biztos nem ez lesz.
- - 2x volt kuplung csere (Költség 1 cserénél: 100.000 forint körül volt, először 105.000 km-nél, ezt követően 140.000 km-nél)
- - A lendkereket a gazdasági totalkár előtt cserélni kellett volna (becsült összeg: 300.000 forint a lendkerék a munkadíj olyan 60.000)
Mayer Toyota
Tsusho
Sajnos időközben volt szerencsém ismét velük. Hát meg is jártam jól. Kedvesek, de sokat kérnek néha a semmiért is.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | Honda Accord |