Mellényúltam!
Első használtautóm. Az astra után valami nagyobbat szerettem volna, ezt anyagilag nem engedhetem meg magamnak, tehát a használtautó piacon néztem körül. Avensis lett belőle és nagyon megbántam. Állítólag megbízhatóak ezek a toyoták. Hát ez nem!
Nehezen tudom értékelni az autót, mivel alig tudtam használni. Nagyon sokat volt szerelőnél, útközben többször is megkellett állnom vele, mert valami elromlott. Maga az autó felépítése se kellemes.
Ennyi gondom még életemben nem volt autóval, és most itt tartok, hogy eladását tervezem, csak előbb a jelenleg tartó motorhibát kéne megcsináltatnom, mert így eladhatatlan.
Szó mi szó, használt autóként vettem, megszívtam. Többet nem fogok használtat venni, az is biztos. Inkább megint egy opel vagy skoda, vagy "nagyobb" suzuki.
- Lambda- szonda kétszer is
- Nem indult, jött a szerelő, hangra azt mondta nem szív az AC pumpa. Stimmelt, az volt a hibás darab. 80ezerbe került a csere.
- Generátor nem töltött. Csere
- Kipufogó elrohadt, új kellett.
- Riasztóval állandó gondjaim voltak, végülis kicseréltettem (piranha típusra, ez most egész jó)
- Esztétikai hibák, hogy a váltó gombja, szoknyája, illetve a kormány eléggé kopott.
- Hűtőcsere (lelőtte a csövet, majd mint kiderült maga a hűtőre is ráférne egy csere).
- Fékbetét, dehát ez alap, tehát emiatt nem problémázok.
- Jelenleg a motorral van valami bibi, az alapjárat néha leesik 0 közelire, néha gázadásra egyáltalán nem reagál az autó.
Maszek
Márkaszerviz eszembe se jutott!
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Astra G 1.6 | Következő autója? | Olcsó, új autó. |