Autók » Toyota » Avensis (1997-2003)

Avensis 1,6 Sol

Megbízható unalom

Az autót használtan vettem 146E km-rel (állítólag, bár a kormány és pedálok kopottságából ezt erősen kétlem). Előző autóm egy 23 éves 323-as mazda volt, így eleinte hatalmas élmény volt, később kezdtem rájönni, hogy lehet nem ez lett volna a legjobb választás.
Alapjába véve nagyon megbízható autó, ami a munkám miatt nekem a legfontosabb, viszont vannak megbocsáthatatlan hibái:
-iszonyatosan erőtlen(a szintén 1,6-os mazdám kb 100pacival , 2szer ennyire erős volt)
-a fogyasztás relatíve sok(csak városban használom szinte, itt benyakal 10litert,csak néha hordok ólomcipőt...)
-A futóműve egy vicc, kanyarban iszonyatos, billeg mint egy hajó
-az belső anyagok minősége pocsék, mindenhol műanyag, recseg ropog, néha a mélynyomó miatt úgy érzem, h mindjárt széthullik az egész kaszti
-helyzetjelzők kiégnek folyamatosan és nem könnyű hozzáférni cserekor
Mindezek ellenére ajánlom másoknak is az autót, mert hangsúlyozom, tényleg nagyon megbízható, csak a vezetés élményétől foszt meg teljesen...

- Igazából semmi sem romlott még el rajta(kopp-kopp), de szép lassan kezd széthullani alattam atomjaira..

haverjaim

Fenntartási költség (8) Évjárat 1999
Előző autója? 323 Következő autója? Passat 1,9 TDI
Verdikt (5.6/10)

Toyota Avensis 1997 (1997 - 2003)