Kis vágottszemű
1998.nyarán került a családba,újonann, az Emil Frey-től vettük.Előző autónk egy megbízhatatlan Chrysler Stratus volt.Így született meg az igény egy megbízható családi wagonra.Én mindig is nagyon szerettem,valahogy kifejezetten szeretetet éreztem az autó iránt,gyakorlatilag Ő volt az első autó amit szerettem életemben (családi járgány volt)
98-ban szerintem elég modern formájú volt,metál zöld volt és kombi.Soha az életben nem volt baja,gyakorlatilag az ember olyan szinten a megbízhatóságot érezte iránta,hogy hihetetlen. Nem értem miért mondja egy-két ember a japán kocsikra hogy unalmas..Akik, a régi keleti rendszer-beli autó rendszert favorizálják,hogy a férfi hétvégén autót bütyköl tegye.Hát 8 év hosszú idő,mi esetünkben nem lehet róla sok mindent mesélni.Éltünk át együtt eseményeket,de az nem ide tartozik.1.6-os volt és 112 lóerős,na már most sok gyár ezt ma sem tudja hozni,nem hogy 98ban.(ma 1,6 a pözsónál 110 le) Volt benne egy sportlégszűrő,na de nem suffni tuningos volta miatt,szimplán csak volt:)Emlékeim szerint talán 210 km/h óra volt a legnagyobb sebesség vele.Én úgy emlékszem kifejezetten agilis volt,a kor viszonyaihoz képest.Szerintem ez az autó ma is igazán jó vétel,mi 1 600 000-ért adtuk el 2004-ben.Persze ma már 9 éves lenne,de ne ezzel törődjünk,egy ilyen autó 20 évet gond nélkül el fut.Nem is értem miért vált meg tőle a család.Igaz most is avensis-t vettünk..Szóval akinek nincs pénze az újra,ajánlom neki.De nem kérdés az új sokkal komolyabb
- Kötelező szervizek voltak
- kötelezőkön kívül:gázbovden