Hamis szerető
A 3. Toyotám.Alaposan bevásároltam vele, mindent ráköltöttem, amit az előző kettőre nem, az órát 100e.-el visszatekerték, én meg bevettem.
Ettől eltekintve az ami, bár a régiekhez képest határozottan gyengusabb kivitelben. Ezt a szerelők is megerősítik, mert szerintük sorozatban vannak olyan hibák amiket 5-10 éve elképzelni sem tudtak volna a korabeli típusoknál.
Naponta hajtom, inkább városban mint kinnt. A fogyasztása lassan csökken, ahogyan megtanultam "dízelül" de a máshol olvasott csodák: 5,5-6l fogyasztással sehol nincsenek (a jellemző inkább 7,0 - 7,8l között). Gyári kiegészítő fűtéssel szerelt, de ez csak járó motornál működik (micsoda hülyeség ez!!)
Mivel nagydarab vagyok (194cm/116 kg) éppen a határon van kényelem szempontjából.
Konzervatív, nyugis járgány de botrány, hogy nincs automata váltóval ez a típus a mai napig sem.
Többet nem vennék ilyet, szerintem egy tévedés az egész a széteső lendkerekével, és lépten nyomon kiégő izzóival együtt. Én még jól jártam vele, mert nem kellett motort cserélni benne, mint a benzinesekben sorozatban.......
- motortartó bakok, mellső féktárcsák, hátsó stabilizátor gumibakok, lendkerék, tengelykapcsoló, izzók minden hónapban 1-2, mellső ajtó zsanérok
Reálszisztéma
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2001 |