Fapados Luxus
Az 1,6 os benzines kb azonos teljesítmény? elödb?l (Carina E) átülve szinte versenyautóban érzem magam. Persze csak ha a pirosnál 1800-ra pörgetem a motort. 1 800 alatt az 1,4 es F astra is odapörköl. Városon kív?l csodás érzés taposni a gázpedált. Nagy sebességnél 5 emberrel+síboxal is elfogadhatóan ugrik. Ekkor szoktam megijedni, hogy lerepül a box.
A fogysztása alig hihet?.Pedig nem jellemz? rám az üzemanyagtakarékosság.Városban7-7,5 liter
A probléma belül van! A m?anyagok nem szépek és egy kicsit kemények. Bels? tervezésre nem költekeztek túl toyotáék. A Carina belülr?l barátságosabb volt, és az akkori kategóriás autókat bels?re ha nem is verte de utolérte. Ez az Avensisnél nem igaz.
DE TOYOTA TEHÁT NEM ROMLIK EL!!!
EBBEN A KATEGÓRIÁBAN DIESEL KELL.Nincs több szenvedés az el?zésekkel. A MOTORJA CSODÁS, csak VÁROSBAN EGY KICSIT HANGOS úgy érzem a motortér szigetelése egy sima benzinesé.
Egy kicsit keményebb a futóm?, ezért nagyon jól fexik a kanyarokban, de annyira azért mégsem kemény, hogy kijöjjön az aranyerem minden gödrönél.
- biztosítésktábla fed? tároló rekeszt egy könnyed mozdulattal kitéptem a hejér?l.
- Javítássi költség 0 Ft. (fényez? haver m?anyagosa megfabrikálta)
- Az érzés az egy hete meglév? autónál..........
- A szemüvegtartót már apám szaggatta le a mennyezetr?l.
- Ezt is sikerült megcsináltatni.
- Azóta inkáb nem nyitogatunk fölöslegesen semmit.
Sakura
Hiába meséled el, az apróságokat(izzócsere az utastérben, kopogó hang innen onnan egyszerüen fölösleges szájtépés)Ezek még a Carinával voltak mert az Aensisen még semmi nem romlott el
Toyota Pest
Itt csak a nagyon utálatos dolgokat felejtik el (a m?szerfal izzó cseréje itt is nehézkes)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2001 |
Teljesítmény | (8) | Km vásárláskor | 19000 |
Előző autója? | Carina | Következő autója? | Honda Accord Diesel (egyszer majd...) |
Verdikt | (6.5/10) |