Autók » Toyota » Avensis (1997-2003)

Avensis 1,6 terra

Alázatos szolga

Eredetileg fiatal keveset futott Corollát szerettünk vona ,de beültem egy Avensisbe és tudtam, hogy ez az a méret ami nekünk kell. Féltem a viszonylag, vagy csak nálunk soknak tűnő kilómétertől ami benne volt, de nem volt vele semmi gondom, méltó volt a hírnevére. A belső megjelenése puritán, de minden tökéletesen kézre áll.
Az utastér tágas, mindenhol elfértem benne pedíg nem vagyok alacsony. A motor kicsit kicsi volt a kasznihoz, de nem versenyzésre kellett. Bár utólag biztos, hogy 2,0 literes változatot választottam volna. Nagyon bevált és nem is szakadtam el a márkától, most egy kicsit tágasabb Verso-t nyúzok. Aki rosszat ír az vagy kifogta az ezerből a felet, vagy nem volt soha ilyen kocsija és csak irigykedik.

- Semmi

VILKO szervíz

Fenntartási költség (9) Évjárat 1999
Megbízhatóság (10) Vezetett km 120000
Előző autója? BORA 1,6 Következő autója? Toyota Avensis Verso 2, D4D
Verdikt (8.1/10)

Toyota Avensis 1997 (1997 - 2003)