Kellemes TAXI munkaeszköz.
Opel zafira 1.6 benzin lpg gáz üzemű autóval dolgoztam mint taxis,szinte minden alkatrésze ki lett cserélve az autónak ami egy rémálom volt.
Nyugodtan állihatom szerintem a mai gépjármüvek nagyrésze max. 4 éves koráig lehet gazdaságosan üzemeltetni taxinak, de magyarországon négyévenként új autót venni taxisnak tiszta ráfizetés.
A taxis nem hülye egyre szaporodnak a toyota hybrid prius, prius+ taxik Budapesten, igy hát körűlnéztem a piacon. hol érdemes valami hybrid autót venni. Külfödről nem akartam behozni használtat mert négy, öt éves hybrid autónál egy két millióval járok csak jobban mintha itthon taxis kedvezményel, újat veszek.
Sajnos jelenleg az új hybrid autó kínálat elégszűk egy taxisnak vagy az ár vagy az autófelépitménye nem megfelelő, igy hát marad a Toyota auris touring sport 1,8 hybrid. 6.170.000 magyar forintér. Szerintem a sport név egy kicsit túlzás, bár 100km/h sebességik jól gyorsull az autó főleg a zafira után. Az autó vezethetősége vezetéstámogató rendszere automata sebességváltója egyszerűen zseniális./folyt. köv./
- Még semmi
Még nem voltam szervizben vele 15000 km -enként kell vinni de félek drága lesz.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2017 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 12000 |
Szerviztapasztalat | (6) | Átlagfogyasztás | l |
Előző autója? | opel zafira 1,6 benzin | Következő autója? | valami elektromos |
Verdikt | (8.7/10) |