SKIZOFRÉN SUSHI
Kedves Japán autósok!
Megvallom, én azért választottam ezt a gépet, mert nem feltünő, de teljesítményben nagyon bíztató volt, árban elfogadható, állítólag gond nélküli.
A nagy rész bejött, de a hiba/gond nélküliség nem igazán.
1,5 év után sikerült elérnem, hogy megjavítsák az ablaktörlőmet. A jobb oldali lazán fityegett menet közben, törölni pedig épp emiatt semmit sem törölt.
A kormánymű koppanása, ezt a mai napig nem sikerült teljesen orvosolni, de eljátszanak vele és az időmmel.
A lámpa alapbeállítása 60 km/h-ra volt tervezve, mert kb addig lehetett vele látni.
13.000 km-nél elfogyott!!! Hoppá a FRANCIA ócsárolt gépeknél 30.000 km-nél sem fogy el, bár én DIESEL-nél 20.000 km-nél szoktam cseréltetni. NO-COMMENT!!!
A csodafogyasztás: tudom, hogy a teljesítményhez kell üzemanyag is, de azért megemlíteném, hogy V6 2,7l-es, nagyobb autó, automata váltós gép azonos használat mellett kevesebbet iszik!!!
Ez ami elgondolkodtató.
A váltó pontossága: 2-es után 3! Ha ez sportosnak nevezett autónál így jó, akkor több tévedés is van itt. Sportosan ezt nem lehet kivitelezni.
Vélemény: semmivel nem jobb, mint a Franciák! Kényelmetlen nekem a derekam és a térdem kikészül benne, nagy csalódás. A motor képes mindenre, de sz összes egyéb egy kínai bóvli. Nekem nem jött be, pedig bíztam benne, talán az AVENSIS miatt nem lehetett normálisan összerakni és kitalálni. Ami a legjobban tetszik, hogy most a ráncfelvarrás után az összes újságíró puha borításokról beszél: az eredeti alapra kasíroztak néhol puhább borítást. Vicc ahogyan hülyének néznek bennünket vásárlókat.
Amint tudok én szabadulok ettől a vastól és az életben többé a Francia autótól eltéríteni sem lehet. ELADÓ!!!
Tudom, hogy azzal is vannak gondok, de kényelmes.
Szerintem egy skizofrén a kocsi: a Toyota Auris egy lassú víz partot mos autó. Minden erről szól csak nem sikerült a kényelmet kialakítani, ezzel a motorral viszont nem nyugdíjas autó. Nem értem!!! Arra ösztönöz, hogy nyugi, de a motorerő adott ahhoz, hogy sok értetlent képen töröljön vele az ember -ez tetszik benne-,
Illett volna ezen még sokat csiszolni, azt gondolom, hogy részemről sokat tudnék még rajta faragni, ha szeretném. Nem szeretem, ezért egy fillért sem költök rá, csak amivel használni lehet.
- ABLAKTÖRLŐ, KORMÁNYMŰ, FUTÓÁLLÍTGATÁS, FOGYASZTÁS, XENON ÁLLÍTGATÁS, OLAJFOGYASZTÁS, HIRTELEN...
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | 407, 607 | Következő autója? | SCENIC |