Autók » Toyota » Auris (2007-2009)

Auris 1,4 VVTi Luna

Nagyszerű AUTÓ

A család 7 éves Corolláját cseréltük le szerény felszereltsége miatt. Több autót is megnéztem, kipróbáltam (Mazda 3, Astra, Golf) de végül is az Aurist választottam. Nekem elsőre megtetszett az autó formája, árban, teljesítményben, biztonságban jobb volt, mint a másik autóké, melyeket megnéztem. 10 hónap eltelte után is úgy gondolom jól döntöttem, elégedett tulajdonos vagyok. Egy kiváló, biztonságos családi autót vettem, melyet szeret a család. (Remélem pár év múlva is így gondolom majd.) A választásban természetesen szerepet játszott még az előző évek jó tapasztalata a Corollával. Az Auris belül tágas, hátul is el lehet férni kényelmesen. Az autó belülről szerintem jól néz ki, a kormány a műszerfal és az ajtóbehúzó pedig egyszerűen szép. Ami nem tetszik belül az a sok-sok műanyag a szélvédő előtt és az alsó tárolórekesz, melyhez nehéz hozzáférni. (Nem tudom a mobilomat hova tenni.) A dupla kesztyűtartó viszont jó dolog, illetve a kezelőszervek elhelyezkedésével nekem nincs gondom.
A motor halk, jól megy, jól fekszik a kanyarokban – élvezet az autót vezetni.

Szerintem az Auris egy nagyszerű, szerethető családi autó mely jól szolgál a hétköznapokban.

- még nem romlott el semmi, de hát ezért vettem Toyotát

Autófókusz

Fenntartási költség (9) Évjárat 2007
Előző autója? corolla Következő autója? ez marad még jó pár évig
Verdikt (8.4/10)

Toyota Auris 2007 (2007)