guidottiguido@hotmail.com
Sziasztok,
most az új Swiftem van, 2005 óta, semmi baja nincs, pörgös motor, persze 990 kg s 93 le várható ilyen teljesítmény...csodálkozom h a rallyban nem a legjobb között van.Na mind1, most azért szeretném eladni mert ér még vmi, s + kis pénzzel az Aurisra gondoltam, Aquatis csomaggal.Kirpobáltam a Toyota Mayernél, a szalon mögött van egy elhagyott terület (kb. mint a 66 route USAban, na jó fű helyett föld, de új úton).Senki nem volt, padlógáz kettesben, azért nyomja, bár nem annyira mint a swift, de pár másodpercról van szó.A váltója makulátlan, bár ha a karom nincs a váltón akkor nemtok hova tenni (főleg hosszú útakon) pont a könyöktámasz hiánya miatt, de az egész összege nagyon jó.Sokat olvastam h zörög, de ugyan ezt mondták a Swiftról, de 3 év után, 30ezer km után semmi fura hang nincs benne.Max, télen - 1 fokban a hátsó ajtó egy kicsit zajos volt nyitás közben, de napközben 5 fokban megint semmi baja nincs.A régi hideg tél már nincs, nem is lesz, max 2-3 nap minusz, de ennyi, hajnalban még nem vezettem.
Lényeg az h nekem kivaló autó lenne, dupla klima, bluetooth, normális fogyasztás, szép műszerfal !!! Autósztrádán 120-al szoktam menni.Van egy pont a trafipax után ami 7 km-ig nincs ellenőrzés, ahol többször elértem a 170-et a swifttel pont azért h 1-2-szer havonta egy kicsit megerőltessem a motort ami néha nem árt, de lehetett érezni h az volt a limit, városban viszont ne is beszéljuk, 60 többett nem is megyek.
Olvastam h az 1.4-nek 170 a limit, pont jó, nekem a 160 is megfelel, de ebból nem csinálok ügyet.
A kézifék az aurisban nagyon vicces, de jó, mint egy joystick :):) Emelkedőn nagyon jó szerintem, mert minden nagyon közel van a volánhoz !
- Még nem vettem
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2008 |