GO-KART
Kellett 1 megbízható autó azért vettük. Remélem rá is szolgál majd. Az 1.4 es nem erőgép de azért a régi 524 BMW-m erősebb volt(ítélet öreg grófnő). Fogyasztása nyáron 6 körül most tél van most 7 liter.A váltó nagyon precíz pontos könnyen meg lehet szokni az állását h olyan fent van.Futómű is nagyon korrekt bár az elsőkerekességét még szoknom kell főleg így hóban mert majdnem patkáztam vele egyszerkétszer.
A belső tér nagyon szép abba szerettem bele először de a hitvány szar karcolódós műanyagból van a BMW-n 20 évesen nem láccott semmi de ez már a szalonból kihozva karcos volt.
Lötyög a kézifék burkolója azér négyésfélmillióért nem kéne
Csomagtartója nem túl nagy de azé sokk cuccot el lehet suvasztani benne.
Vki írta itt egy másik ítéletbe h hiányolja a tempomatot meg a kormányról vezérelhető hangrendszert meg a kihangosítót meg a hátsó hangfalakat.Erre annyit mondanék h bele kell kérni és lesz:D:D
Érdemes jól felszerelten venni mert megéri és sokat dob az élményen. Tetőcsomagtarón azért el kell gondolkodni hosszú utazások alkalmával. Ami nagyon gáz szerintem h nem lehet bele kérni hátulra könyöklőt csak a corollába.
Amúgy nem rossz kis autó de összeségébe munkagép elmész A ból B be és ennyi de nincs az arcodon kielégülés mint 1 BMW-nél
- Lakk a lökhárítón hólyagos volt gariba kijavították meg a a c oszlop egyik burkoló eleme lejárt az is gariba ment ja és a csomagtér világítás is
- Nyikorog a műszerfal, hidegben lötyög a kézifékka burkolója
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | 524 td | Következő autója? | Bmw 318 touring |