Autók » Toyota » Auris (2007-2009)

Auris 1,4 alap

Betétcserés asszony-állat

Nem rossz autó, nagyon tetszik a külseje, a belseje, hihetetlen nagy hely van benne. A műszerfala egyszerű, de az optitron kijelző feldobja nagyon. Az is tetszik. 4200 km-t hajtottam bele, tavaly októberben vettem. Ahogy vittem haza elkezdett nyikorogni a fék. Jeleztem a szervíznek. Azt mondták nem tudok fékezni.Visszavittem, kicserélték a fékbetétet mert rájöttek hogy tényleg nyikorog. Hazafelé a mutatvány ugyan az volt. Megint jeleztem, azt mondták fékezgessek egy kicsit mert nyers a fék. Fékezgettem 650 km-t és visszavittem.Ugyanúgy nyikorgott akkor is. Kicserélték
egy újabb garnitúra másik fajta betétre. Na mi történt hazafelé ? Hát ez most már így sok ! Nem tudnak ebbe az autóba rendes fékbetétet rakni ? Azt mondták még nincs megoldás. Én megígértem hogy megtalálom a megoldást csak még egy picit várok. Hátha ők találnak megoldást Amúgy az autó tök jó, de a féknyikorgástól idegbeteg vagyok már. Egy suzukiból ültem át, az 74 000 km-en át egyszer sem nyikorgott. Akkor most mi van ? Állítólag ez jobb !? vagy inkább csak (sokkal) drágább ?

- 4500 km van benne és a harmadik garnitúra fékbetét, ami nyikorog. Szégyenlek vele megállni bárhol is. Egy bizonyos sebességnél és ugyanolyan fékezőerőnél mindíg nyikorog.Más gondom nincsvele. De egy ilyen autó ne nyikorogjon !

............szakszervíz. Ők azt a minőségtelen fékbetétet rakják bele, ami ki van írva ehhez az autóhoz.Nem igazán a szervíz a hibás.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2007
Előző autója? Swift Következő autója? talán Toyota Avensis