A HARMADIK VILAG!!!
2007-ben vettem,meg mindig hasznalom,es nem szeretnek megszabadulni tole!! AZ UJ JAPAN NUMBER ONE!!! Meg a nemetek is bologatnak a mai JAPAN GEPJARMUVEK lattan,elismerve rettento hosszu ideig tarto strapabirasukat,anyagminoseguket! Par buta magyar lehuzza a japan autokat,modvan a ez nem szep kivulrol.Szerintem szepek es strapabiro autok!!! Komolyan,errol a tipusrol rosszat nem tudok irni,mivel a kotelezo szervizen kivul semmi mas baj nem jott ki az auton,pedig neha ha vmi miatt felidegesitem magam,adok a szajanak rendesn,meghajtom ugy istenigazabol! Es nem all bomlasnak!Birja! Es az ara is csak 5millio 8szaz,nem 16millio mint a szepseges vw pheaton-e!!Pedig az sem tud sokkal tobbet,mint a toyo D-AT! Fogyasztasa super,hajtva nagyon minimalis kulonbseggel eszik,mint normal sebesseggel jarva,ami nem mindennapi es elgondolkodtato dolog! Nemhiaba mondjak a nagy autotesztelok,hogy minosegben,fogyasztasban a JAPAN technika es tudas mar a NEMET felett is atevezett magasan!!! Ajanlom sok maradi magyar honfitarsam figyelmebe a japan gepek kiprobalasat,es a minosegre valo torekvest,felebredest a butasag,laikussag korszakabol! Koszonom minden e cikket elolvasott ember figyelmet!
- ugyan mi? egy toyotan? ez nem egy francia,olasz,vagy angol hoki!!! sot meg a nemetek is bologatnak,elismerik!
toyota tsusho kft
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Teljesítmény | (10) | Km vásárláskor | 2000 |
Előző autója? | golf | Következő autója? | csak japan tipust,(subaru imp wrx sti,vagy toyo,lexxus!) |
Verdikt | (8.8/10) |