Autók » Tavria » Zaz 1102 Kat (1987-1998)

Zaz 1102 Kat 1102 kat

Tajgák réme /a szerelőm szerint/

Szerintem azért annyira nem szörnyű, de azért nem árt ha az ember szeret szerelni, vagy legalább ért hozzá egy kicsit. Szerszámok nélkül soha ne indulj utnak vele, csak akkor ha nem mész messzire. Én mondjuk voltam olyan bátor hogy elmentem vele a Horvát tengerpartra nyaralni oda- vissza 2000 km 5,1 L fogyasztással ez nem rossz és szerencsére szerelni sem kellett. télen nem fogsz fázni benne, kb 4-5 perc és máris elég meleg levegőt fúj. a lengéscsillapító és a hátsóablakfűtés miattam ment tönkre, túlterheltem nem egyszer, nem kicsit. és néha eléggé sportosan vezetem, megszoktam hogy az előző autóm elég jól ment /Pontiac le mans 1,6i/ Terepen és hóban nem hagy cserbe, ha tudsz vezetni. A kerekek centírozását én sem tudtam megoldani sehol.

- vízszivattyú 2év alatt 3db, kilóméteróra spirál, hátsó lengéscsillapítók, hátsó lámpák, hátsó ablak fűtés, jobb oldali féltengely

ismerős autószerelő

én