Imádom
Nekem nagyon tetszik. Rengeteg boltban van hozzá alkatrész, olcsón. A szervízelések 90%-a 10000 alatt volt. Rengeteg dolog ami tönkrement a kamion miatt volt, mert szerencsétlen autó akkora ütést kapott... Hátránya, hogy a biztosító nagyon nem akar fizetni, ha összetörik. 1* volt olyan, hogy nem tudtunk vele haza menni, de azt is meg tudtam csinálni 10 perc alatt. Egy 130 centi hosszú 60 centi széles, 70 centi magas szekrény teljesen símán el fér benne hátul. Sehol nem rohad. A kamionos ütközés után fél évig jártam itt-ottfestés nélkül a bal oldalán, és nem látszott rajta semmi rozsda. Nem egy sport autó, de egy huzamba le tudtam vele menni Fehérvárról Tokajra (kb 300 km.)meg vissza minden gond nélkül. A víz néha felforr egy nagyobb hegyi úton, ha 40 fok van. Nehéz találni gumist, aki ki tudja centírozni. A szervízköltséghez meg annyit, hogy egy ismer?sömnek van nyugati autója, ugyan ennyi id?s, és jóval többet kell rá költenie, ha bármi tönkre megy rajta, és gyakrabban is megy tönkre. Kb ennyi.
- Teljes bal oldal és hátsó futóm? egy kamion miatt (80,000.-), Talpas gömbfej 2*, kuplung tárcsa, kuplung kötél, els? ablaktörl? vezetéke, fényszóró magasság állító (állítólag egyiknél se m?ködik már gyárilag), feszít? görg?, vízpumpa, gyújtás elektronika, mostanában a biztosíték"szekrény" problémázik, vízh?fok visszajelz?
Székesfehérvári autószerel? (nem tudom a nevét).
Várpalotai autó szerel? (jól átb...)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Dehogy cserélem le! |