Az ukrán csoda második élete.
220000ft-ért vettem,a hat év alatt szinte alig kerűlt valamibe a fenttartása.németországba jártam,oda vissza 2000km,négy éven át.utánna a feleségem használta még egy évet itthon.autópályán 130km-es sebességnél 5,3 volt a fogyasztás,de általában szó szerint padlón volt a gázpedál mivel lendűlet autó,igy dombnak fel 100 volt a vége,lejtmenetben és sik uton énekelve vitte a 170-et.nem csalás nem ámitás.szó szerint gyilkoltam szegényt.nekem bizonyitott,annyira hogy azóta vásároltam egy másikat is.Első tulajtól 21600km-rel,négy hónap alatt lenyomtunk 9000-et.sima ügy,csak kell neki az ami a szép új autóknak,rendes szerviz,és körűltekintő alkatrészválasztás,én pl.csak a gyári új 2005-06-os ISO szabványos alkatrészeket vásárolom ukrajnábol.na de én fanatikus tavriás vagyok.
- vizpumpa,kipufogo dob csere,elsőkerék csapágy jobbos,olaj és szijcserék a szűkséges időben,fékbetétek tárcsák,hátsólámpa burák cseréje.
magam javitottam.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | zaporozsec | Következő autója? | kia rio 1,3 tavria 1102 zaporozsec 968m |
Verdikt | (6.8/10) |