A TATA nem egy vén fasz:-) ez a gép átértelmezi a szót
Hát hol is kezdjem?...Először mikor erről a márkáról hallottam hát mosolyt csalt az arcomra az biztos:-) Amikor elérkezett az idő, hogy új verdát veszek magamnak akkor egy ismerősöm ajánlotta a TATA Telcoline-t. Nem nagy kedvvel rugaszkodtam neki de gondoltam hogy egy pillantást megér. Hát megérte!!! Kipróbáltam és egyből megis tetszett... Külső: órmótlan arc, dögös idomok:-) Leginkább a b2500- as Mazdára hasonlít de arra kimondottan! Belső tér: Műszerfala azért a swiftekénél jobb és szeb egy fokkal de nem a legjobb.Dehát mitis várunk egy olyan autó belsőterétől ami SLAGGAL MOSHATÓ BELÜLRŐL:-)!!!!! ülések kényelmesek, kormány jófogásu.Ja és a váltója az az istenség! Futómű: Én úgytudom, hogy Merga futómű van alatta de mindegy mert nagyon király! És elérkeztünk a motorhoz ami egy 2 literes turbós intercooleres Peugeot moci. Nagyon jól húz, csöndes szinte csak a turbo lágy fütykoncertjét halljuk ami isteni. Kívűlröl meg aztán állat hangja van:-) Röviden ennyi amit erröl az autóról tudni érdemes. Én a legjobban azt szeretem benne, hogy elég könnyü a hátulja ha nincs rajta semmi és ilyenkor kanyarba kicsit odalépek neki hát olyan mint a fiam 07 es kockaladája, és tolja a seggét mint a vadállat:-)
- ventillátor csapágy kb 10 perc alatt cserélték a srácok a szervízben
xv. ker