Wagonr Pozitív
Egy 17 éves Fiat Unó után maga volt a tökély a 0 km-es WagonR. Semmi sem zörgött, nem gyulladtak ki váratlanul piros lámpák a műszerfalon, sehol egy karcolás. A megbízhatósággal azóta sem volt semmi gond, méretéhez képest egész jól elfértünk benne 2 gyerekkel és egy kutyával, plusz a hozzá tartozó csomagokkal.
A fenntartása egészen olcsó, főleg, mert az olajon, olajszűrőn, ilyesmin kívül nem kellett semmit hozzá venni.
A Gl alapfelszereltsége egészen minimális, 2 légzsákon kívül semmi nincs benne, azért a klíma most nyáron nagyon hiányzott belőle.
- 6 év alatt szinte semmi. Talán összesen 2 izzó és egy aksi. Most már ráférne egy kis rendberakás - kormánymű, futómú, kuplung kopó dolgainak átnézése és cseréje, de ez már az új tulaj dolga lesz.
Míg garis volt Suzuki TOP, szerintem korrektek voltak.
Gari után egy nyírbátori mesterhez hordtam. A hátsó futoműtől jövő kopogás után kicseréltette velem a lengéscsillapítókat, de a kopogás megmaradt. Az eladás előtt derült ki, hogy a hátsó rugók felfogatásánál jön a kopogás, csak csavarni kell egyet rajtuk :)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | Uno | Következő autója? | Citroen Xsara Picasso |