Wagon R 1.25 DDiS
2005-ben vásároltam a kocsit egy évesen.Mivel már 60000 km volt benne,közel 1 000 000-val volt olcsóbb.Tulajdonképpen semmi rosszat nemtudok mondani róla.Csak tankolni kell és ennyi.Kár hogy mindig csak a másodikra,illetve harmadikra indul elsőre ritkán.Tavaly megadta magát a generátor csapágy 82000-nél,de semmi több.A futóműve elég kemény az igaz,de ezekhez a szuper magyar utakhoz tökéletes.Most 96000 km van benne,de ezen az egy hibán kívűl semmi más baja nem volt!!A motor nagyon nyomatékos és keveset fogyaszt.Mindegy hogy rövid vagy hosszú útra megy az ember,klímával vagy négy utassal,városban vagy hosszabb utakon,nekem 5-6 liter közt fogyaszt.Összességében nem rossz autó a Wagon R lehet mindenre használni,és még ilyen agyrém gázolaj ár mellett is olcsó a fentartása.Akinek nem szép meg kényelmes,hanem sok mindenre használható,olcsón üzemeltethető autó kell az nyugodtan vegyen ilyet.Hosszútávon megéri mert nagyon hálás kis kocsi ha megbecsüli az ember és azt kell becsülni,amink már megvan nem? Még annyit,soha ne tankoljanak mindenféle kannás,összekutyult olcsón vett gázolajat!!!!Mert ez hiába "csak egy suzuki" azért ebben már egy komoly commonrail diesel motor van még ha aprócska is.Aminek ha eltömődik pl:a nyomásszabályzója az komoly kiadást jelent.Higgyék el nem éri meg!
- Generátor csapágy
Suzuki Barna Kunszentmiklós
Suzuki Pannónia Szigetszentmiklós
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Toledo I 1,6 benzin | Következő autója? | Seat toledo I 1,9 TDi |
Verdikt | (8.2/10) |