Autók » Suzuki » Wagon R+ (2000-2007)

Wagon R+ 1,3 GLX

Városi szuper kisautó.

3 évesen vettem,akkor 47000 km volt benne.Kollégámtól sikerült beszerezni,így nem volt nagy lutri mit veszek.Ő hordta a kötelező szervizekre,én nem.Egyébként utána néztem,h miket kellett volna megcsinálni a szervíznek.Sztem nem sok minden történt.De törve nem volt,garázsba állt,nagypapisan vezetett.Elötte egy 19 Jettám volt,és váltottam a Suzukira.Igazán nem bántam meg.Vannak jó tulajdonságai és vannak kevésbé(melyiknek nincs).Szervízbe sokat nem jártam vele,sőt.Magyarúl,egy műszakilag (sztem)megbízható városi kis autó.2 embernek ideális.Fogyasztása 7 litykó körűl állt meg vegyesben.Autópálya 110-120 körűl 5-6,5 liter.Utána szürcsöl.Viszont bátran meglehet küldeni,150-ig símán,mintha dróton húznák,de 130-at simán utazni lehet vele.Ami viszont negatívum,kicsi csomagtartó,a hátsó űlésre beülni mégcsak belehet,ott viszont kényelmetlen(azért is írtam,2 emberes).
Talán a méreteken kívűl más nincs is.Műszakilag jó(megbízható),kopó alkatrészekkel nem lehet mit csinálni azokat cserélni kell.
De szerkezeti baj nincs velük,az tuti.Kezdő autónak kiváló.Fiataloknak+ pláne.Még vmi,120 felett kissé billeg,nagy szélben alatta is.

- Digitális óra

Fenntartási költség (8) Évjárat 2000
Előző autója? Jetta 1.6 D Következő autója?
Verdikt (6.7/10)

Suzuki Wagon R+ 2000 (2000 - 2007)