szódával elmegy, nem bántam meg.
5 évesen vettem az autót és azóta 5 éve használom.
Kezdem a rossz oldalával. Autópályára nem való. 130 a vége, de már 110 nél elkezd nagyon sokat fogyasztani. Gyenge hangszigetelés+3 henger, tehát elég zajos. Ez csak 4 személyes, bár ugyanakkora, mint a későbbi 5 személyesek. A zárak elég gyengék, vsz. típushiba. Egy idő után olyat csinál, hogy körbeforog a kulcs a zárban. Rossz esetben ki sem lehet húzni. Én rakattam be központizárat, és ledugóztattam a zár helyét.
A jó oldala: Elég nagy hely van az utastérben a magas ülések miatt. Még hátul is! 187 magas vagyok, és bőven van hely a fejem fölött. A csomagtartója nem olyan kicsi, ahhoz képest, hogy 3.5 méter az egész autó, de ha a hátsó üléseket lehajtjuk, akkor olyan lesz mint egy teherautó. Mósógépet, hűtőt állítva el lehet benne vinni. Többet is! Szervizigénye minimális. Nekem csak a zárak Sz**akodtak, azon kívül csak a kopás miatt kellett cserélni dolgokat. Mindig elsőre indul, a motortérbe nézve olyan, mintha csak pár éves lenne az autó. Még tíz évesen is rajtavannak a fehér papírmatricák az alkatrészeken. Nekem nagyon megérte, mert nekem fontos, hogy ne kelljen rá sokat költeni, meg ne kelljen kéthetente szerelőhöz horani. Ráadásul nem volt drága, és nem is veszített sokat az értékéből. Két gyerekkel használjuk az autót. Nyaralásnál elég macerás bepakolni, de megoldható. tetőcsomagtartóval pláne. Volt már "igazi" autóm is, de mindenkinek el kell dönteni, hogy egy ilyet választ, vagy 4 millióval drágábban egy kényelmesebbet-jobbat. Én inkább nyaralásra és a házra költök.. Megbízhatósága miatt vsz. maradok a márkánál..
- Leginkább a kopó alkatrészeket kellett cserélni. Toronysilent, fékbetét, akku (sokáig bírta), az egyik hátsó kerékcsapágy, vezérműszíj. - Az ajtózárak hajlamosak az elromlásra.
Suzuki Pest.
Érdi szerelő