Sárga doboz, ha meglepetést okoz :-))
Az 1.0 Swift után kényelmes, gyors, autó volt. Sokáig álmodoztam a Wagonról de akkoriban méghasználtan is igen magas áruk volt. Aztán jött a 2% THM-es akciós hitel, és belevágtunk, hiszen klíma, ABS, stb. sokkal felszereltebb volt mint a Swift. Utólag, anyagilag hiba volt belemenni, de ki tudta, hogy megveszem, fél évvel utána pedig leáll a gyártása!? Utána pedig mélyrepülésbe megy a használtak ára?? De soha semmi baja nem volt, én hajtottam rendesen, mégse. Nagyon dinamikusan megy a VVT motorral és a rövid váltóáttételekkel, sok meglepetést lehetett vele okozni a kényszeres "namajdmost jól lesz****lak SUZUKIs" okostojásnak....Kicsit tamáskodva olvastam a 200km/h körüli beszámolókat (hehe egy majd akkora felülettel mint egy IKARUS busz..) de hát ez ugye szubjektív. Ha jól emlékszem 175-ig felment és ennyi. De nem is erre való. Rengeteget lehet bele lehajtott ülésekkel pakolni. Szerettem, ha nem nőttük volna ki, megtartottam volna.
- Semmi. Volt egy lengéscsillapító gyári visszahívás(ingyen), ezenkívül csak a kötelező szervizeknél látta a szervizt belülről.
- Csak kopó alkatrészek olaj, szűrők, fékbetét, gumik.
Suzuki Mészáros, Várpalota
Maximálisan elégedett vagyok, mindig korrektek voltak velem, és a Wagonnal. Nem akartam máshová vinni.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Swift 1.0 | Következő autója? | méretre nagyobb Japán benzines-Primera, Carisma, Avensis |
Verdikt | (8.4/10) |