Olcsón fenntartható,megbízhatóság
Mindig szerettem volna egy megbízható járgányt amivel nyugodtan elindulhatok hosszú útra és relatíve olcsó a fenntartása.Volt már,Fordom,Fiátom,Seátom,Skodám,Citroenem,Peugeotom,stb,úgy hogy van mihez viszonyítanom!Bevallom soha nem akartam Wagon R-t,de a sok pozitív népítéletet olvasva gondoltam kipróbálom és veszek.Meg is vettem!A kocsinak vezetett szervizkönyve és jó gazdija volt,csak gyarapodtak és vett egy nagyobb autót,ezért adta el.
Pozitiv:
Nem hittem volna hogy ennyire megszeretem,nagyon jól pakolható,könnyű a be és kiszállás,jó a vezethetősége,a magas üléspozíció miatt szinte átlátok az előttem haladó szgk felett,rengeteg tároló rekesz,síkba hajtható osztott hátsó ülések,jó kormányzás,úttartás(magas mégis nehéz lenne felborítani),jó futómű,jól bírja a kátyús rossz utakat csendesen áthuppan ezek felett ugyanakkor nem pattog el(a komfortérzet meg van),a motor jól húz,maximálisan megbízható még -20 fok-ban is pöccre indul,el merek indulni vele akármilyen messzire,egyszóval fain!
Negatívum:
A kormányon a bal oldali duda gumija kiszakad(széria hiba),a váltó lehetne határozottabb(bovdenes)kotyogós,mivel a tűzfalon nincs hang szigetelés ezért egy kicsit hangos a motor belülről,bár már megszoktam,a fényezése nem időtálló,(képes hámlani).
Ezek az apró hibák szerintem megbocsájthatóak,személy szerint nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek aki egy olcsó fenntartható,megbízható autót szeretne magának annak ellenére,hogy nem egy formás darab(doboz),és nem egy értéktartó valami,de nem is ez számít.
- Eddig semmi!
Nem kellett