Nem lehet próféta saját hazájában???
25 éve oktatok sok gépem volt már.Mindig a kis, megbízható (vagy legalább gyorsan és olcsón javitható autót kerestem)
rüheltem a suzukit.(az eslő swift látása rossz hatást tett rám mintha a földön ülnék) az utolsó autómból(FIAT PuntóII 19D) nagyon rosszul jöttem ki anyagilag (gatyán is ráment, pedig nagy Fityós voltam) eladni sem nagyon tudtam.. előre menekülve új kocsi kellet ahol becserélik..
Előitéleteimet legyűrve mentem a Suzukihoz (a mar régóta a márkával dolgozók bíztattak-ebbe csak benzint kell tölteni es hajts) az alap Wagonra volt csak pénzem.. (bár a kereskedő a nagyobbra akart rábeszélni,/kis motor nehéz kaszni/) kitartottam.. és nem bántam meg! 6,5eszik OKTATÁSBAN!! megbízható.. és az 1000es motor kellemes meglepetést okozott.. ha nem mondom meg a méretét senki sem mondja meg mekkora! Ebben a 3 henger is közrejátszik a hengerenkénti "nagy űrtartalommal" és nyomatékkal.. Ha nem kívánunk F1en indulni vele nagyon finom kis városi autó.. 100 körül szépen elvisz kint is bárhova.. A japánok tudnak autót csinálni! Nálunk is!!
Még egy gondolat, Van aki azon háborog, hogy autópályán nem tudott 130nál jobban menni. Neki tanácsolom mielőtt autót vesz olvassa el a műszaki paramétereit.. egy 57LEös géptől 100LEös teljesítményt elvárni, olyan botorság mint szűzlánytól azt,hogy tüzes, atraktiv szerető legyen a nászéjszakán..
- semmi de semmi.. pedig oktatóautó!!!
- csak a kötelező szervíz 8-9ezer Ft+olaj és a szűrők ára..
Suzuki Ilosvai Pécs
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | PuntóII | Következő autója? | Suzuki sx-4 (csak nincs rá pénzem) |
Verdikt | (8.1/10) |