Kis pandamackó
Nekem ez a második WR+. Az els?t csak a család növekedése miatt cseréltük le 5 személyesre.
A 76 LE-s csodálatosan keveset evett (átlag 6,2). De mentem vele 200km-es távon és akkor 5 alatt is volt (70-90 km/h).
Végre csomagolva is befér a vásárolt áru. A kormányt akár 1 ujjal is lehet tekerni. Csupa extra kis áron(GLX): elektroszervo kormány; elektromos ablakemel?; elektromos fényszóró állítás; elektromos tükör állítás, fényszóró ?r, ...
El?z? autóhoz képest: Jé itt van f?tés szinte azonnal :) Panoráma kilátás.
Ritka, hogy egyszerre kell sok embernek és sok csomagnak beférnie, de még ez is elmegy, mert a plafonig lehet pakolni. Nem is hinné az ember, hogy mi minden befér :)
Egyetlen negatívum volt, hogy a futóm? túl kemény volt.
Az új 93 LE-s is minden eddigi el?nyt hozott, de ez már szinezett üveggel, lágyabb rugózással, er?sebb motorral - bár ennek ára a 7,2 l-es átlag fogyasztás, viszont 140 után is "vadállat" marad.
A 400 kg csempe meg sem kottyant neki, csak egy kicsit keményebb lett a rugózása. Az alapból beletett ABS-t sem volt nehéz megszokni, szerintem nagyon hasznos, id?ben jelez, hogy "NO, NO lassan a testtel". És végre a babaülés is befér ötödikként :)
Van más autó amit el tudnék képzelni, de az többet eszik, drágább a kötelez?je, a CASCÓ-ja, az alkatrészek és a kötelez? szervíz, tehát a fenntartása. És az alap ára is kétszerese. A megbízhatóság szempontjából megnéztem a NET-en a típusok meghibásodási adatait és itt is a japán autók gy?ztek.
Valamit biztos kihagytam, de azt talán mások elmondták.
Ár-érték arányban ez volt számomra a legjobb választás.
- Semmi, csak a fékpofa körül (csúszka) lett koszos, amire jellemz? hogy nyikorog, amikor nem fékezünk, és nem nyikorog ha fékezünk. 5 perces tisztítással megoldható.
Csak más típusokhoz képest volt nagyon olcsó!
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Skoda 120L | Következő autója? | ??? még nem gyártják az új Wagont |
Verdikt | (8.9/10) |