Kék villám.....
Hihetetlenül strapabíró kis vas volt.Máig a családban van, mert a szüleim átvették.Szerintem kényelmes, nagy fej és válltér. Az üléspozíció is jó, mert kicsit egyterűsen magasan ülsz, és jobban átlátod a pályát. Imádtam mert ment mint az "állat".
M3 bevezetőjén belső sávban 190 km/h előztem a sort. A mazsik meg csak lestek, hogy mi volt ez.... Szerettem. Soha nem hagyott ott sehol. Pár negatívum: a csomagtartó nevetségesen kicsi, csak ledöntött hátsó ülésekkel használható, na akkor azért befér elég sok minden;az alufelni gyenge mint a f...s, évente kétszer görgőzés;nagy terhelésnél nyikorgott a bordásszíj.Nagyjából ennyi.....Ja,a gyár tréfája, hogy a kerékkulcs 19-es, a felni csavarjai meg 17-esek, ezt egy defekt alkalmával sikerült észrevenni....de szerencsére volt defektjavító spray a csomiban. A lecserélésének oka a kicsi csomagtartó, és a nevetséges terhelhetőség volt az oka.Egyébként tuti verda .
- Gyakorlatilag semmi.A kopó alkatrészeken kívül nem kellett hozzányúlni.A karbantartásra olyan rezsióradíjat mondtak a szervízben, hogy azt hittem besza...k.
Mivel nem volt már garanciás, ezért magam végeztem a KARBANTARTÁST. Csak olajcserét, olajszűrőt és légszűrőt kellett cserélni a szervízidőnek megfelelően. A fékbetétek, meg a csapágy 95 000-nél adta meg magát.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | 325 iX ´86 | Következő autója? | Skoda Octavia 1,4 Tour 2007 |