Fiatalos cip?sdoboz
Ez a második Suzukink.El?tte egy Swift Sedant használtunk.Tele volt kilométerrel minden nap hajtottuk gond nélkül így bátran vágtunk bele egy WagonR+ GS-be.Jól felszerelt megbízható autónak ismertük meg.Ketten használjuk, így ha ledöntjük az ülést még a kutyák vagy bármi szállítani való is elfér.Eddig amit el akartam vinni vele az mindig bele is fért.Jól fogyaszt(ez még nem a VVTI motoros) bár ha siet?sre kell venni a tempót akkor pörgetni kell.Ha autópályán megnyomom egy kicsit akár 8 litert fogyaszt, ha nem siet?s 1-1,5 litert is lehet vele spórolni.
Derékfájós lévén jólesik a magasan elhekyezked? ülésekre beülni.
Leggyengébb pontjának a sebességváltót és a hátsó futóm?vet ítélem, de ezt már a megvásárlása el?t is tudtuk.
- Sebességváltó tartó gumibak.
Babus Suzuki Miskolc.A fent említett gumibak hibája miatt másfél éven át(!) jártam egy vissza hozzájuk.A jelenség egy kopogó hang volt.A hibás gumibakot cseréltk ki el?ször,de meg is zsírozták.Amikor a zsír megette a gumit kezd?dött minden elölr?l.Ezután sebességváltószerelés,diffihézagolás,féltengelycserék, majd összeveszés következett.Még 120 e. forinttal is le akartak venni.Senki ne vigye ide szervízbe a Suzukiját.Nem egyedi az én esetem nagyon sok a pansz rájuk.
Szabó Suzuki Kazincbarcika.Az el?z? szervíz sikertelensége után elvittem hozzájuk az autómat.Korrektek, segít?készek és gyorsak voltak. Mellesleg meg is csinálták az autómat(egyszer? gumibakcsere) és még elnézést is kértek a várakozásért.Az egész szalon és szervíz hangulata profi, otthonos látszik rajtuk a hozzáéértés.Ég és föld a két szervíz.Míg az el?bbi szervíz tapasztalatlanságai alapján már az autó eladásán gondolkodtam, addig a Szabó Suzukiban szerzett tapasztalataim alapján szívesen vásárolnék harmadszor is Suzukit.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Swift | Következő autója? | Seat Alhambra 1.9 PDTDI |