Autók » Suzuki » Wagon R+ (2000-2007)

Wagon R+ 1,3 GLX

Baby

Nem utálom!

- Semmi baja sincs! Most cserélek hengerfejet, de nem az autó hibájából! :-(

Az ismerős ismerőse!

Manapság már senkiben nem lehet bízni! A kedves szerelő, az egyik gyertyát ferdén kapatta be, így a menet teljesen tönkrement, 1 évig bírta a kicsike. Sajnos a minap széttört benne az a gyertya, nehéz volt kiszedni! Perselyezni nem igen lehet, ugyanis a szelepek nagyon közel vannak a gyertyához, és a 14 es menetből nem lehet 18ast csinálni, tehát senki nem vállalta el! Ezrét kénytelen voltam hengerfejet vásárolni! Egy új hengerfej 250ezer Ft, egy használt, bontott 20 és 70 ezer között mozog! Fogadok hogy senki nem ellenőrizte még, hogy a gyertyák jól vannak-e a helyükön!!!! Tanulságos!!!!!

Fenntartási költség (5) Évjárat 2002
Előző autója? Swift Következő autója? Suzuki Swift
Verdikt (6.1/10)

Suzuki Wagon R+ 2000 (2000 - 2007)